De ziua mea te invit să descoperi “Bucuria Jocurilor” susţinând proiectul “Călătorie educativă în lumea satului”!

 

Larisa Popescu Asociația Lume Bună

15% Complete
300 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații

Mă gândesc că anul acesta să îmi serbez ziua într-un mod mai special... şi asta înseamnă că-i provoc şi pe cei dragi mie să-mi fie alături la această aniversare – tot într-un mod special.

În astfel de momente aniversare - prietenii îşi exprima sentimentele atât prin urări şi surprize, dar şi material prin diverse cadouri.

Cadoul special pe care-l vizualizez pentru aniversarea din 2014 este o DONAŢIE pentru proiectul www.calatorieeducativa.ro.

Donează = Susţine Proiectul “Călătorie educativă în lumea satului” www.calatorieeducativa.ro!

De ce o donaţie pentru “Călătorie educativă în lumea satului”?

Ne ajutaţi să continuăm proiectul şi să ajungem la cât mai mulţi copii din mediul rural Sprijiniţi activ educaţia nonformala  şi derularea de activităţi educative în lumea satului Investiţi şi sprijiniţi copiii şi tinerii din România, beneficiarii proiectului

“Una dintre cele mai mari greşeli este să nu faci nimic, doar pentru că ai putea înfăptui numai lucruri mici. Fă ce poţi!” (Sydney Smith)

CREDINŢA face toate lucrurile POSIBILE. Cred în proiectul “Călătorie educativă în lumea satului” şi în SUSŢINEREA voastră ! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONSTRUIM MOTIVATIE PRIN EDUCATIE Cream si implementam proiecte de educatie prin cultura, educatie pentru VIATA

2020 a insemnat adaptare in online pentru proiectele noastre si astfel am asigurat continuitatea lor pentru comunitatile din rural la nivel national.

Proiectul "Călătorie educativă în lumea satului"  CELS din 2011 pana in prezent pentru peste 4000 de copii si 100 de cadre didactice la nivel national.

 

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

31 Mar 2014
150 RON
La multi ani Larisa! Un mare BRAVO pentru proiectele in care te implici si pentru cum te implici! Sanatate multa!
25 Mar 2014
La multi ani !!!!
25 Mar 2014
La multi ani ! cu mare drag Felicitari pentru proietele in care te implici Successsssss !
25 Mar 2014
La Multi Ani! Larisa
20 Mar 2014