Te invit sa sustii alaturi de mine proiectul “Calatorie educativa in lumea satului”

 

Cristian Cosma Asociația Lume Bună

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Salut,

Alerg, inot, schiez si ciclez de ceva ani cu pasiune pentru miscarea in natura. Nu stiu cum se intampla de fiecare data, dar la fiecare iesire problemele dispar, zambesti mai cu sete, lumea devine mai frumoasa, prietenii mai aproape si glumele mai bune. Incerc sa transmit bucuria asta celor din jur cu fiecare ocazie, e o lume intreaga de descoperit si nu trebuie decat sa fii acolo.

Aceleasi valori le promoveaza si cei de la “Calatorie educativa in lumea satului” (http://calatorieeducativa.wordpress.com/). Vezi in acest link cum copii de la oras si de la sat se joaca si isi dezvolta potentialul creativ in natura intr-o lume in care au parte din ce in ce mai putin de asta.

Pe 10 mai, la EcoMarathon, Moieciu de Sus, voi alerga 42 de kilometri pentru cauza lor. Daca simti si tu la fel si vrei sa ii ajuti, poti dona aici pentru “Calatorie educativa in lumea satului”.

Si nu uita sa iesi in natura.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONSTRUIM MOTIVATIE PRIN EDUCATIE Cream si implementam proiecte de educatie prin cultura, educatie pentru VIATA

2020 a insemnat adaptare in online pentru proiectele noastre si astfel am asigurat continuitatea lor pentru comunitatile din rural la nivel national.

Proiectul "Călătorie educativă în lumea satului"  CELS din 2011 pana in prezent pentru peste 4000 de copii si 100 de cadre didactice la nivel national.

 

 

 

Iti multumim pentru ca alegi sa ne sustii cauza prin EcoMarathon! “Calatorie educativa in lumea satului” este un proiect de referinta  in domeniul educatiei non-fomale la nivel national ce are in vedere dezvoltarea generatiei tinere in spiritul jocului, comunicarii, increderii in sine, respectului pentru natura si bucuriei de a explora si a se exprima creativ. EcoMarathon se va desfasura

 

1 Donații

Run, Mexicane!
04 Apr 2016