CREATIV LA SAT - INTELIGENTA CREATIVA SI INTELIGENTA EMOTIONALA

Pornind de la teoria INTELIGENTELOR MULTIPLE - proiectele din seria CREATIV LA SAT - isi propun sa aduca in atentia cadrelor didactice si a elevilor noi activitati ce urmaresc dezvoltarea inteligentei creative si inteligentei emotionale.

Proiectului Revista Creativ la Sat - cofinantat AFCN - implementat in 11 sate din 8 judete - are ca beneficiari peste 200 copii si 20 cadre didactice din mediul rural.

Elevii au realizat reviste in cadrul carora au promovat comunitatea in care traiesc - au scris si ilustrat articole despre oameni model din satul lor, traditii si viata la sat asa cum este ea perceputa prin ochii de copil.

La finalul proiectului Revista Creativ la Sat - octombrie 2018 - vom avea pe site varianta electronica a REVISTEI CREATIV LA SAT - ce va include 3 articole pentru fiecare dintre cele 11 comunitati implicate in proiect. Va invitam sa va delectati cu randurile create de copii.

http://www.asociatialumebuna.com/

 In 2019 vom continua cu un proiect COLETUL CREATIV LA SAT si pregatim noi provocari pentru profesori si pentru copiii dornici sa invete prin activitati experientiale - educatie cu bucurie. 

Si TU poti fi alaturi de noi http://www.asociatialumebuna.com/implica-te/

 

 

 

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

Pagini fundraising