Larisa Popescu - Asociația Lume Bună

Un cadou ce aduce bucurie si sprijin unui copil de la sat

250 RON Donatii stranse
25% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
217 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Aș vrea ca anul acesta să îmi serbez ziua potrivit cu acest context atât de neobișnuit si care ne preocupa pe toti, care ne afecteaza si ne schimba viata, perspectivele si ne influenteaza in mod direct activitatile. Mă gândesc la proiectele importante și dragi mie și cât de important este ca ele să poată continua.

Astfel, cel mai frumos cadou pentru mine va fi să donați orice sumă doriți pentru aceste proiecte educative din seria Creativ la Sat, pe care le creștem în Asociația Lume Bună http://www.asociatialumebuna.com/

Concret, ne veți ajuta să continuam proiectul Scena Creativ la Sat pentru copiii  din cele 7 sate: Cucorani si Stancesti Botosani, Sinca Veche Brasov, Corlatel Mehedinti, Piscu Galati, Drajna Prahova, Liebling Timis.  Sunt copii ce au părinții departe de ei, copii ce nu au ieșit nicicând din satul lor, copii care, prin tot ce au făcut, arată că merită o șansă și cărora ne dorim sa le oferim o experiență unică prin această tabară.

Să primești te face fericit ! Să dăruiești te face să te simți împlinit pentru că ai putut aduce un zâmbet pe chipul unui copil!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Lume Bună

Viziunea Lume Bună este să repoziționeze binele pe scala priorităţilor în viaţa românilor - susţinând, promovând şi implementând proiecte din diverse domenii precum: educaţie, sport, cultură, ONG-uri, asociaţii studenţeşti, social, ecologie şi în general, orice iniţiativă pozitivă.

CREATIV LA SAT - INTELIGENTA CREATIVA SI INTELIGENTA EMOTIONALA

Creativ la Sat -  proiecte prin care copiii beneficiari isi dezvolta atat inteligenta creativa cat si inteligenta emotionala.

Proiectul REVISTA CREATIV LA SAT - primul din aceasta serie - initiat si implementat in 2018, editia a2a realizata in 2019 si in 2020 editia a3a.

Coletul Creativ la Sat - implementat in 2019, editia a2a in 2020.

Scena Creativ la Sat - se implementeaza in 2020.

 

 

3 Donatii

La multi ani Larisa!!! Sanatate si multe bucurii si realisari.
24 mar 2020

Anonymous

75 RON
La Mulți Ani, Lari!
24 mar 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani faini cu zambet, curaj si bucurie in tot ce faci! Multumesc pentru tu si pentru tot ce faci!
24 mar 2020