Te invit sa sustii alaturi de mine proiectul “Calatorie educativa in lumea satului”

 

Raluca Vlad Asociația Lume Bună

8% Complete
80 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Numele meu este Raluca si sunt un suflet inocent intr-o haina de adult, care scormoneste zi de zi cu entuziasm, curaj, voiosie si curiozitate enorma prin tolba plina cu povesti, pentru a-si explica modul in care functioneaza universul si pentru a invata noi si noi modalitati de a experimenta.

Cred asadar cu tarie ca daca avem curajul de a ne schimba povestea atat la propriu cat si la figurat, acceptam sa ne schimbam viata noastra in bine si sa o schimbam implicit si pe a celor din jurul nostru.

Si pentru ca si anul acesta vreau sa aduc bucurie celor din jurul meu, de ziua mea, m-am hotarat sa ofer un cadou copiilor care isi doresc sa schimbe povestea celor din jurul lor, schimband povestea lor personala, prin accesul la educatie altfel.

Asa ca m-am alaturat Proiectului "Calatorie educativa in lumea satului". Si cum povestile frumoase se fauresc lucrand cu drag la ele, te invit sa mi te alaturi, daruind acestor copii oportunitatea de a accesa un alt tip de educatie si de a crea astfel lumea buna la care ei viseaza de cand se nasc.

Doneaza pana pe data de 30 aprilie 2016


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONSTRUIM MOTIVATIE PRIN EDUCATIE Cream si implementam proiecte de educatie prin cultura, educatie pentru VIATA

2020 a insemnat adaptare in online pentru proiectele noastre si astfel am asigurat continuitatea lor pentru comunitatile din rural la nivel national.

Proiectul "Călătorie educativă în lumea satului"  CELS din 2011 pana in prezent pentru peste 4000 de copii si 100 de cadre didactice la nivel national.

 

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donații

O zi frumoasa!
20 Apr 2016
Copiii sunt viitorul. Investind in copii, investim in viitor. Ma bucur pentru initiativa voastra si sunt sigura ca multi copii se vor bucura de activitatile pe care le organizati cu si pentru ei. Dumnezeu sa va ajute!
15 Apr 2016