Asociația Lume Bună

Asociația Lume Bună

Elevii din 8 sate primesc peste 1000 de ore de meditatii de la liceenii voluntari. | Avem nevoie de ajutorul tau

Status: Fundraising

Asociația Lume Bună a mobilizat liceeni voluntari, dornici să-și ofere cunoștințele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor:  copiii din 8 sate pentru care pandemia a îngreunat și mai mult procesul învățării.

 

 

 

 

[ Show more ]
45.5% Complete

4,550 RON

Sumă:

6

Galantomi:

51

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copiii din rural au un risc de abandon scolar foarte mare. Pandemia a accentuat problemele in eduactia din rural.

Noi am obținut circa 1000 de ore oferite de voluntari, la care adăugăm aproape 500 ore din partea echipei Lume Bună. Tot acest proiect presupune a-i găsi și potrivi pe copii, pe fiecare după nevoi, a-i coordona, a găsi resurse pentru a-l continua și a ne asigura că tot procesul se va desfășura eficient, serios și până la capăt!

Acești adolescenți, care ne dau un exemplu foarte frumos de responsabilizare și implicare, îi vor medita la română, matematică, engleză, de acum și până la sfârșitul anului școlar - elevi de gimnaziu din 8 sate- elevi din Batrani – Prahova, Piscu – Galați, Corlățel – Mehedinți, Faraoanele – Vrancea, Sinești – Iași, Liebling – Timiș, Vaideeni – Vâlcea, Șinca Veche – Brașov.

Despre proiect in emisiunea difuzata la Canal 33 https://www.youtube.com/watch?v=blGvysqlayg

Ne-am propus să adunăm minim 10000 ron pana in luna mai pentru a asigura continuitatea proiectului la nivel national in noul an scolar.

Prin donația ta contribui, alături de alți oameni cu suflet frumos, la o lume mai bună. De undeva, de acolo dintr-un sat, un copil îți trimite un zâmbet și o îmbrățișare.

Iti mulțumim!