PLATFORMA ROCultural

 PLATFORMA ONLINE ROC va fi dezvoltata pe 3 directii :

1.PLATFORMA ROC - instrument de Invatare Continua

Structura PLATFORMEI ONLINE ROC va facilita accesul la materiale didactice din sfera educatiei prin cultura create de Asociatia Lume Buna in ultimii ani  

2.Platforma online ROC ca mijloc de Promovare a valorilor culturale din rural si diaspora

 Se va avea in vedere incarcarea in platforma a mai multor materiale de prezentare a unor valori culturale realizare de specialisti in domeniu dar si de copii beneficiari ai proiectelor noastre – pentru a putea descoperi si perspectiva tinerei generatii asupra patrimoniului cultural si pentru a incuraja exprimarea identitatii lor culturale.

3.PLATFORMA ROC  instrument de exprimare a nevoilor locale

Nevoile de resurse educationale (carti in biblioteci, , resurse TIC, softuri, etc.) pot fi completate in profilul creat de profesorii din scolile din rural si diaspora. Aceste nevoi vor deveni vizibile in platforma pentru companiile partenere ale Asociatiei – ce pot si doresc sa se implice pentru a asigura suportul material necesar in fiecare comunitate.

Te invitam alaturi de noi - csa contribui la realizarea acestei Platforme cu impact in educatie, cultura, refolosirea resurselor disponibile si dezvoltare comunitara.

 

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

Pagini fundraising