Asociația Lume Bună

Asociația Lume Bună

CLUBURI ACTIV CELS -in peste 30 scoli din rural

Status: Financed

Pana in prezent am ajuns cu proiectele noastre la peste 4000 de copii din 24 de judete. 

Pe termen scurt aducem bucurie in procesul de invatare si incurajam exprimarea creativitatii copiilor.  Pe termen mediu proiectele noastre aduc mai multa motivatie si dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare.  Pe termen lung avem un bun impact in reducerea abandonului scolar in mediul rural, reducerea analfabetismului functional si dezvoltarea inteligentei emotionale - in mod special cresterea increderii in sine in randurile copiilor beneficiari.

 

[ Show more ]

70 RON

Raised:

1

Supporters:

2

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul urmareste sa ofere suport si sustenabilitate Cluburilor ACTIV CELS create in peste 30 de scoli din mediul rural cu care colaboreaza asociatia.

Scopul acestor cluburi este de a constitui un centru educativ, un spatiu recreativ-educativ in care se desfășoară activități de educatie nonformala si ateliere de Creativitate in beneficiul comunitatii locale, in mod special al copiilor din mediul rural.

Detalii despre proiecte pe site: http://www.asociatialumebuna.com/

Facebook https://www.facebook.com/lumebuna.ro     si peste 50 filmulete pe Youtube  https://www.youtube.com/channel/UCIl28c2EvFfXqbIcE5y79aQ.

Multumim pentru sustinerea dvs, Impreuna putem face mai mult pentru educatia din Romania.