Asociația Lume Bună

Asociația Lume Bună

Ai 10 minute? Doneaza 10 RON pentntru 10 burse

Status: Fundraising

Anul acesta am implinit 10 ani de activitate! Si pentru ca luna decembrie este luna daruirii, vrem sa strangem 2000 lei pentru 10 burse MOV.

 

[ Show more ]
40.75% Complete

815 RON

Sumă:

1

Galantomi:

16

Donații:

2,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ce inseamna MOV ?
Proiectul MOV – Meditatii Oferite de Voluntari este la a doua editie anul acesta. Anul trecut, peste 120 de liceeni din București au oferit meditaţii la română, matematică şi engleză pentru 130 de elevi de gimnaziu din rural, pentru care pandemia a îngreunat şi mai mult procesul învățării. Anul acesta continuam proiectul, iar numarul de elevi inscrisi din rural a depasit cu mult asteptarile. Este clar nevoie de ajutor, iar noi putem sa il oferim alaturi de tine.    A avut rezultate proiectul anul trecut?
DA! Avem cazuri in care notele elevilor din rural au crescut de la 5 la 8, cazuri in care care elevii au avut incredere sa dea admitere la un liceu mai bun si mai ales, cazuri in care copiii s-au simtit mai motivati de rezultatele si de evolutia lor si au ramas la scoala. 
Ce sunt bursele ?
Bursele sunt ca o mana de ajutor si o imbratisare de incredere.
Vom acorda 10 burse pentru cele mai implicate 5 echipe. O echipa inseamna un elev din mediul rural meditat + un elev de liceu meditator. O bursa va fi in valoare de 200 lei/persoana, suma impartite in doua: 100 lei rechizite/carti/transport si 100 lei intalniri online cu un specialist vocational.  
Cum ne poti ajuta ?
Te incurajam sa donezi si tu 10 lei (echivalentul a 2 euro) pentru ca cele 10 burse sa devina posibile. Desigur, poti dona si o suma mai mare, nu ne suparam.  Apoi, ne-ar ajuta sa dai vestea mai departe. Numaratoarea incepe cu tine si poate creste usor daca ii povestesti si celui mai bun prieten, colegului de birou, parintilor sau chiar si vecinului de la scara. Povesteste oricui simti ca ar dori sa ajute acest proiect si sa fie el schimbarea in bine de azi.  

Hai sa numaram impreuna fiecare schimbare in bine!