Sustinem proiectele creative

Asociația Lume Bună promovează creativitatea și susține educația în 24 de județe. Își doresc o Lume mai Bună în care fiecare copil să se poată exprima liber, dezvoltându-și creativitatea și fiind încurajat să creadă în propria imaginație, indiferent de mediul din care provin. Așadar, prin intermediul activităților propuse și al proiectelor promovate, cei de la Asociatia Lume Bună construiesc această lume pentru și mai ales alături de copii.

Vrem să ajutăm cu dotarea cu proiectoare a 2 școli din județele Botoșani si Suceava, pentru ca cei mici să poată viziona documentare și materiale educative.

Fiecare dintre noi își amintește cu drag de anii copilăriei când băncile școlii au fost piatra de temelie pentru dezvoltarea noastră și formarea noastră ca profesioniști și, de ce nu, ca oameni. De aceea, baza materială a școlilor din medii defavorizate trebuie să fie o preocupare continuă. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

9

Suma:

4,000 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Mos Craciun Galantom ~ 2019

In beneficiul: Sustinem proiectele creative

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor. 

4,000 RON

Suma:

1

Galantomi:
9 Donatii

Pagini fundraising

Proiectoare pentru 2 școli din Botoșani și Suceava

Echipa Ecoxtrem își propune să îi ajute prin strângerea de fonduri pentru dotarea cu proiectoare a 2 școli din județele Botoșani si Suceava.

4,000 RON Target
4,000 RON Suma
9 Donatii
100% Complete